Veelgestelde vragen (FAQ)

Bij het aanschaffen van het Antifraudepakket beschikt u over diverse privileges: •Een noodnummer 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken voor al u twijfels en vragen! U heeft dus persoonlijk contact met de experts. •Twee maal maandelijks een educatieve video. In deze video’s komen diverse thema’s aan bod.

Tijdens het aanmelden maakt u een account/profiel aan op de website van antifraudeadvies. Hiermee kunt u na de eerste betaling direct inloggen op de website. Eenmaal ingelogd heeft u toegang tot de noodlijn en de educatieve video’s.

Op de computer/laptop/tablet ziet u rechtsboven een knopje met “Log in” als u lid bent van AntiFraudeAdvies kunt u daar inloggen. Op de telefoon klikt u op het menubalk en vervolgens op “Log in”

U kunt via iedere bank betalen. AntiFraudeAdvies werkt met het vertrouwelijke Ideal betaalsysteem.

Klik op het menubalk en vervolgens op account daarna op “subscriptions” en vervolgens op “cancel”. Voelt u zich ook vrij om te mailen of telefonisch contact op te nemen voor het afmelden van het lidmaatschap.

Team antifraudeadvies houdt zich elke dag bezig met het laatste nieuws omtrent alles wat zich afspeelt in de wereld van fraude en oplichting, hierdoor blijven wij up-to-date. Daarnaast herkent het team van experts middels haar ervaring alle patronen die een oplichter laat zien om een oplichter te herkennen

Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar. U kunt op elk moment contact met ons opnemen. Daarnaast heeft u na de eerste betaling 14 dagen bedenktermijn.

Momenteel kunt u ons nog niet bezoeken. Wij kunnen u wel bezoeken. U kunt telefonisch of per email contact opnemen om een afspraak te maken. Daarnaast verzorgen wij ook gratis lezingen omtrent fraude en oplichting. U bent vrij om contact op te nemen.

Vervelend om te horen dat u bent opgelicht. bij ons kunt u terecht om een melding te maken om op die manier anderen te waarschuwen. Meld u snel aan en zorg dat dit de laatste keer is geweest.

U moet natuurlijk helemaal niks. Maar hoe fijn zou het zijn om een team van experts achter u te hebben staan voor al uw vragen en twijfels? Wij helpen u graag op ieder moment van de dag.

Zeker! Wij nodigen u van harte uit om rond 04:00 een keer contact op te nemen. Bij geen gehoor wordt u binnen 10 minuten teruggebeld.

Load More

Comments are closed.