Reviews

Toppers!

Afgelopen week ontving ik een bericht dat mijn bankpas zou gaan verlopen. Hierin stond ook vermeld dat ik mijn bankpas met bijbehorende pincode op zou moeten sturen. Ik heb gelijk contact gezocht met AntiFraudeAdvies. De heren stelden mij gerust en zouden het voor mij uitzoeken. Twee uurtjes later werd ik teruggebeld en op de hoogte gebracht van de situatie, het ging duidelijk om fraude. Bedankt! Zeker een aanrader!

Janssen

Anoniem gebeld.

Vorige maand een vreemd anoniem telefoontje gekregen van een zogenaamde energieleverancier. Dit was simpelweg telefoonterreur en voor ik het wist had ik het contract al in de inbox zitten. Gelijk contact gezocht met AntiFraudeAdvies. De heren waren exact op de hoogte van de wetgeving en wisten mij duidelijk te vertellen hoe te handelen. Ze hebben het aanbod zelfs uitgezocht of dit eventueel goedkoper zou zijn dan mijn huidige contract. 3 uur later werd ik opgebeld en gaven zij aan dat dit misleiding was. Topbedrijf! Duidelijk, transparant en gespecialiseerd.

Peter

Aanrader!

Oplichters hebben geprobeerd mijn 82-jarige vader op te lichten, sinds kort is mijn vader lid van AntiFraudeAdvies en kan dus 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact opnemen. Ik heb mijn vader hiervoor aangemeld omdat er op deze manier ontzettend veel werk uit mijn handen wordt genomen en ik er zeker van ben dat zijn zaken in goede handen zijn. Nette heren, welbespraakt, geduldig en goed op de hoogte van wat er allemaal speelt anno 2020. Zeker een aanrader.

David

Makkelijk

persoonlijke benadering en makkelijk te bereiken

lisa

Comments are closed.