Over Ons

AntiFraudeAdvies in een onafhankelijk adviesbureau gericht op het voorkomen van (online) fraude, misleiding en oplichting.
Daan Bouhof en Veysel Abayli zijn twee jeugdvrienden die naar aanleiding van een indrukwekkend verhaal op het televisieprogramma ”Opgelicht” besloten iets te ondernemen. Nederland zou beschermd moeten worden tegen de massale ”phising mails”, de vreemde telefoontjes en brieven die binnenkomen, onbetrouwbare marktplaats(ver)kopers en onnozele deur-aan-deur verkopers.

Wij willen u van harte welkom heten op onze gloednieuwe website! Hier kunt u dagelijks het laatste nieuws omtrent (online)fraude, oplichting en misleiding vinden. Ook kunt u bijvoorbeeld uw kennis verrijken met educatieve video’s. Verdachte mailtjes, telefoontjes en brieven melden, en tot slot gebruik maken van onze 24 uur per dag 7 dagen in de week te bereiken noodlijn. AntiFraudeAdvies staat voor accuraat en concreet advies! Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Bij twijfel? BEL AntiFraudeAdvies!

AntiFraudeAdvies heeft het persoonlijk contact met haar leden hoog in het vaandel staan. Hierdoor ontstaat er een hechte band met onze leden. Hoe fijn is het om advies te krijgen van iemand die u vertrouwt en dezelfde belangen heeft?

AntiFraudeAdvies is te bereiken voor alle zaken! Van twijfels over een Marktplaats advertentie tot een vreemde mail van de bank, naar een ongeloofwaardig aanbod van een energieleverancier! AntiFraudeAdvies staat garant voor u!


Comments are closed.